Monteur Flexografie (m/v)

Deurne

Bedrijf:

Schawk Belgium, gevestigd in Deurne (Antwerpen) is gespecialiseerd in de productie en montage van stempels bedoeld voor industrieel drukwerk, meer bepaald voor de bedrukking van golfkarton. Ze maken deel uit van een grote internationale groep, die zijn oorsprong vindt in de USA. De Belgische vestiging bestaat op vandaag reeds meer als 14 jaar en manifesteerde zich inmiddels als toonaangevend bedrijf in hun sector.

Om het bestaande team te versterken en te voldoen aan de aanhoudende groei zijn zij op vandaag op zoek naar een monteur flexografie.


Functieprofiel:

Als monteur in de wondere wereld van de flexografische industrie staat u in voor het correct monteren van polymeer stempels op een drager. Deze montages gebeuren zowel op vlakke als op ronde dragers. U dient hierbij rekening te houden met de specificaties van de klant en zijn drukpersen en werkt dus op maat. Om deze job onder de knie te krijgen zal Schawk Belgium voorzien in een doorgedreven opleiding op de werkvloer, die verschillende maanden in beslag zal nemen.

U werkt van maandag tot vrijdag tijdens daguren (vrijdag tot 13u) en zal deel uitmaken van een hecht team.


Verwacht:

Om in aanmerking te komen voor deze uitdagende functie bent u een leergierige teamplayer die graag nauwkeurig werkt. Daarnaast hebt u een gezonde interesse in de sector. Een specifiek diploma is niet noodzakelijk, technisch inzicht des te meer. U bent in staat om een plan te lezen en technische instructies correct te volgen en uit te voeren. Indien u ervaring heeft in de drukwereld dan is dit mooi meegenomen, maar het is geen vereiste. U bent bereid om met veel interesse aan deze uitdaging te starten en de job onder de knie te krijgen.


Aanbod:

Schawk Belgium is een bloeiend en gezond bedrijf dat u alle mogelijkheden geeft om uzelf verder te ontplooien binnen de sector. U krijgt een uitdagende job, met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkeheid en u zal deel uitmaken van een leuk en hecht team. U wordt vergoed met een marktconform salaris, dat zal groeien naarmate u de job beter kent en kan uitvoeren. Daarnaast kan u rekenen op extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering.

Bent u klaar voor een nieuw avontuur? Heeft u interesse in de grafische wereld? Wil u graag werken bij een vooruitstrevend bedrijf? Reageer dan snel via mariska@yellowselectie.be of via 03 488 64 92.

Deze vacature wordt exclusief behandeld door Yellow Selectie.

Solliciteer nu
Delen:   Facebook LinkedIn Twitter Google

Ik wil meer weten over deze job!