Tot onze uitgebreide klantenportefeuille behoren o.a.

Testimonials

Dag Mieke, Hugo en Judith & co, Ik heb het genoegen jullie mee te kunnen delen dat er gisteren een contract getekend is bij AFKOR te Marke, startend op 17 juni. Mede door het scherpzinnig geheugen en kennis van Hugo heb ik dit kunnen bekomen waarvoor mijn dank! Binnenkort ga ik zelf (in samenspraak met Mr. *** uiteraard) op zoek dienen te gaan naar 2 plaatsers voor het filiaal in Tienen waar ik verantwoordelijk ben vanaf september- oktober. Misschien iets waar ik bij jullie voor terecht kan? Wens jullie zeer veel succes in de verdere ontwikkeling van jullie organisatie.
Patrick

Dag Mieke, Alles is in orde, ook het contract is al in orde. Ben al naar het bedrijf geweest. Zeer mooi project. Ook de afstand is niet groot. Dus alles is goed. Nog eens honderd keer dank u. Ik heb lang naar een nieuwe job gezocht en je hebt op minder dan een week alles geregeld! Zeer snel en professioneel.
Jelena

Zeker aan te raden en een dikke duim voor Sandra. Dankzij haar ben ik ben nu 2 weken aan het werk in een leuk stabiel bedrijf. Dat de collega's en de bedrijfssfeer exact zijn wat ik zocht, komt door de goede profilering van Sandra. Zij heeft echt haar best gedaan om iets te vinden wat ik echt wou. Zoals bvb. dat m'n werk slechts op 2 km van m'n thuis ligt, geen file meer :-) Met als resultaat een enthousiaste werknemer en een tevreden werkgever.
Kristof B.

Net Yellow Selectie leren kennen. Eerste gesprek achter de rug en ik was onder de indruk. Na een gesprek van +/- 50 minuten had ik het gevoel dat Jochen een goed beeld van me had. Sterker nog, ik had de indruk dat hij zelfs een betere inschatting kon maken van waar ik naar toe wil, dan dat ik me zelf inschat. (En ik kan echt wel vergelijken met eerdere gesprekken die ik gehad heb met andere recruiters.)
Steve D.W.

Alles verloopt prima op het nieuwe werk. Bedankt voor het aanbrengen en voor het kaartje!
Bart D.

"Begin dit jaar hebben we een eerste arbeider via Yellow aangenomen, ondertussen 8 maand verder vullen we een 6de vacature in. Ik mag het een succesverhaal noemen dat stuk voor stuk de 6 kandidaten perfect in het profiel pasten! Een ervaren service technieker/ dienst na verkoop met ervaring vind je niet zomaar, zeker niet in de houtnijverheid. Een perfecte voorafgaande screening zorgt er ook voor dat wij niet onnodig tijd gaan verliezen met sollicitatiegesprekken. Er wordt perfect rekening gehouden met onze wensen, waarvoor dank! Op naar de 7de invulling..."
Pouleyn nv

Hallo, Een dikke en grote merci nog eens om te helpen zoeken naar een nieuwe job. ik ben zeer tevreden. Het vinden van een job verliep zeer snel, als er een probleem was, werd ik door jullie direct geholpen, altijd een antwoord via e-mail en zeer vriendelijke mensen. Als er iemand is die een job zoekt, dan is Yellow Selectie de eerste en enige die ik aanraad!!! Dank u wel voor alles.
Oliver H.

"De maatschappij is resultaatgericht en als bedrijf ben je jezelf verplicht in die mate op te stellen. Het succes van een bedrijf hangt in grote mate af van de invulling van de juiste persoon op de juiste plaats. Met vallen en opstaan hebben we lang gezocht om de vacatures in te vullen. Maar zelfs de crisis bracht op dit vlak geen soelaas. We zijn dus meer gevallen… met alle kosten en tijdverlies van dien. We waren aanvankelijk ten einde raad. Toen hebben we ons ‘geavontuurd’ aan Yellow. Maar Yellow vulde de vacature met gedrevenheid in. Hun kordate aanpak resulteerde al gauw in een nieuwe werknemer. Een verbluffend resultaat, want de nieuwe collega was direct inzetbaar en efficiënt. Een witte raaf, zeg maar… met dat verschil dat we hem zelf nooit hadden kunnen vangen. Yellow lukte daar wel in. Thanks!"
ALHYCO NV

"Goedemorgen Gwen, Dieter, Ik sta erop om jullie langs deze weg reeds te bedanken in mijn zoektocht naar vast werk. Ik heb geen ervaring met een selectiekantoor, gezien ik nooit eerder werkzoekende was, dus dit is mijn eerste ervaring. Ik wil dan ook alle vooroordelen en negatieve geruchten de wereld uithelpen. Het lot heeft mij blijkbaar bij een zeer actief en gedreven team gebracht. Ik heb mij aangemeld als werkzoekende op 30 september, diezelfde dag werd ik reeds door Gwen gecontacteerd voor een gesprek bij Yellow Selectie te Roeselare. Afspraak werd gemaakt voor 1 oktober om 9uur op kantoor. Op 1 oktober (ja diezelfde dag) werden mij reeds 2 sollicitaties voorgesteld bij 2 toonaangevende bedrijven. Later diezelfde dag kwamen er 2 bedrijven bij. Vandaag 6 oktober werk ik mijn voorlopig laatste sollicitatie af en heb ik reeds een 2° gesprek kunnen vastleggen voor aanstaande donderdag. Ik ben deze mail gestart met de vermelding dat ik jullie REEDS wil bedanken, gezien mijn vrienden en familie me erop wijzen dat dit niet alledaags is. De aanpak en opvolging en niet te vergeten de steun is enorm en doelgericht. Het smsje dat ik 's morgens ontvang als geheugensteuntje en een succeswensje is super. Onnodig te zeggen dat ik jullie op de hoogte zal houden van de resultaten, want jullie zijn mij telkens voor. Alvast een dikke merci en een fijne dag, groeten ELS"

"Beste, Via deze weg wil ik u bedanken om mij te helpen in het vinden van een job die volledig aan mijn wensen voldoet, niet vergetende dat we zitten in een ontzettend moeilijke tijd. Ik had overal waar ik kon mijn cv opgestuurd zonder succes, ten einde raad begonnen met het contacteren van Interim kantoren maar gelukkig had ik beroep gedaan op Yellow selectie. Ik raad Yellow iedereen aan in een dito situatie waar ik in zat. Met vriendelijke groeten, CG"

"Het voordeel met de firma Yellow is dat je vooraf kunt budgetteren wat de aanwerving van een nieuw personeelslid u als bedrijf gaat kosten. De samenwerking is goed verlopen, in die zin dat zij de mensen hebben aangebracht die wij hen gevraagd hadden."
TRYBOU KEUKENS NV

"Bij Yellow hebben ze een grote database aan kandidaten die voor ons bedrijf interessant zijn en als hoogtechnologisch garagebedrijf zoeken wij steeds geschoold en ervaren technisch personeel. Zij doen de zoektocht in onze plaats waardoor we veel tijd en geld winnen. Yellow werkt uiterst professioneel en leidt tot het gewenste resultaat!"
AUTO TERMINUS NV

"Bij deze wil ik jullie bedanken voor jullie tussenkomst in verband met het aanwerven van een “schrijnwerker atelier”. Binnen de kortste keren kregen wij positieve reacties van verschillende kandidaten, en dankzij jullie bemiddeling konden wij de perfecte kandidaat voor deze job aanvaarden. Nu zijn wij enkele maanden verder en onze nieuweling **** ******* heeft zich grondig ingewerkt en werkt hier zeer graag en kwijt zich zeer goed van zijn taak. Voor ons bedrijf is het belangrijk om goede en kwaliteitsvolle medewerkers in dienst te hebben. Wij hebben niet altijd de tijd, noch de kennis, om goede medewerkers uit verschillende sollicitaties te onderscheiden, en daarom is het voor ons zoveel van nut om op jullie gedegen diensten en kennis beroep te kunnen doen. Nogmaals bedankt voor jullie hulp voor de selectie. Wij zullen jullie zeker aanraden bij collega’s en kennissen."
HOUTHANDEL DECADT NV

"Je suis très content de cette semaine, l'ambiance est parfait, entre la direction et le personnel parfait, tout est parfait. C'est vraiment dans ma branche, c'est le paradis sur terre. Merci pour tous vos efforts ... un très grand merci." Sincères salutations très distinguer
W.

"Graag nog een opmerking: Wij zijn zeer tevreden van onze twee nieuwe medewerkers. De zoektocht naar deze profielen is vlot verlopen."
VEOS NV

"Beste Mieke, Nogmaals bedankt om mij zo laat nog te hebben willen ontvangen bij jullie op het kantoor te Leuven. Het gesprek heb ik alvast als heel aangenaam ervaren en heb dan ook het volste vertrouwen in jullie organisatie. Ik kijk alvast uit naar je telefoontje met een terugkoppeling van de sollicitatie!" A.